IZGRADNJA MOTORNOG BRODA ZA NAUTIČKI TURIZAM - NARANČA LINE d.o.o.

Našem klijentu tvrtki NARANČA LINE d.o.o. uspješno smo realizirali bespovratna poticajna sredstva u iznosu od 5.993.636 kn.

Društvo „NARANČA LINE d.o.o.“ je osnovano 21. studenog 2016. godine s ciljem obavljanja djelatnosti pomorskog i obalnog prijevoza putnika. Navedeno društvo je nastavak na uspješno poslovanje obrta „Maslina“ koji je osnovan 2009. godine s djelatnošću pružanja usluga višednevnih izleta.

Uglavnom, radi se o obitelji Naranča koja se već naraštajima bavi pružanjem usluga u nautičkom turizmu. Dosadašnje poslovanje društvo je obavljalo pružajući usluge hrane i smještaja s motornim brodom „Infinity“ s kojim i dalje jako dobro posluje i to u suradnji s turističkom agencijom „Katarina Line“.

Temeljem navedenog, potaknuta svojim znanjem i iskustvom, tvrtka Naranča Line d.o.o. se odlučuje na izgradnju novog broda za obavljanje višednevnih krstarenja. Navedeni brod bi bio kapaciteta 36 osoba, ukupne dužine 53m, što bi značajno utjecalo na proširenje pružanja usluga u nautičkom turizmu, kao i u turizmu općenito.

Planirana ruta broda je Split – Korčula – Mljet – Dubrovnik – Ston – Hvar – Bol – Split.

 

Klijentu je uspješno odobren HBOR kredit s kamatnom stopom 2,5%, te je sljedeći korak bio prijava cjelokupne investicije za poticajna sredstva.

Projekt je uspješno zadovoljio sve potrebne zahtjeve te je klijentu odobrena potpora u visini od 5.993.636 kn.

Hvala na ukazanom povjerenju!

UKUPNA VRIJEDNOST INVESTICIJE

13.319.190 kn

INTEZITET POTPORE

45 %

IZNOS ODOBRENE BESPOVRATNE POTPORE

5.993.636 kn